Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Τραυματίας και ο Καθόρλα, ο Σάντσες ζήτησε να παίξει»

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως εκτός των προβλημάτων με τους Σάντσες και Κοσιελνί και ο Σάντι Καθόρλα ολοκλήρωσε τραυματίας το ματς της Άρσεναλ με τη Νόριτς! «Ο Σάντσες μου είπε πως μπορεί να παίξει» το σχόλιό του για την χρησιμοποίηση του Χιλιανού επιθετικού.

Δεν σταματούν στους Σάντσες και Κοσιελνί τα προβλήματα για την Άρσεναλ! Όπως έκανε γνωστό ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Σάντι Καθόρλα αποκόμισε ένα πρόβλημα στο γόνατο στην αναμέτρηση του «Κάροου Ρόουντ».

Παράλληλα ο προπονητής των «κανονιέρηδων» φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση να ρίξει από την αρχή στον αγώνα τον Σάντσες, παρά τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών, πάρθηκε από κοινού με τον ίδιο τον παίκτη.

«Ο Καθόρλα τελείωσε το ματς με ένα πόδι, έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Ο Σάντσες αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στο μηρό, ενώ ο Κοσιελνί έχει πρόβλημα στο ισχίο. Θα ξεκούραζα τον Σάντσες σήμερα, αλλά ο ίδιος που είπε πριν το ματς πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί» ανέφερε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νόριτς ο Αρσέν Βενγκέρ.