Βαθμολογία

Αγωνία για Σάντσες και Κοσιελνί στην Άρσεναλ

Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν από την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νόριτς (1-1) οι Αλέξις Σάντσες και Λοράν Κοσιελνί, με τον Αρσέν Βενγκέρ να βλέπει τη λίστα με τους τραυματίες της ομάδας του να γίνεται όλο και μεγαλύτερη και να δηλώνει πως δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το ακριβές διάστημα της απουσίας τους! Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στην Άρσεναλ, αναφορικά με την κατάσταση των Σάντσες και Κοσιελνί.

Οι δυο ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων» δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ματς στο «Κάροου Ρόουντ», με τον Χιλιανό επιθετικό να αποχωρεί λόγω ενός μυϊκού προβλήματος στο 60ο λεπτό και τον Γάλλο στόπερ να τραυματίζεται στο ισχίο και να αφήνει τη θέση του στον Γκάμπριελ Παουλίστα μόλις στο 11’.

Αμφότεροι αναμένεται να υποβληθούν το αργότερο μέχρι αύριο σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους και ο Βενγκέρ (ο οποίος μετά το ματς δήλωσε πως δεν μπορεί να προβλέψει το διάστημα της απουσία τους)  περιμένει με αγωνία να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ενόψει του αγώνα με την Σάντερλαντ (5/12) την ερχόμενη αγωνιστική, αλλά κυρίως για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό στην τελευταία στροφή των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την μεθεπόμενη Τετάρτη (9/12).

Όλα αυτά, την ώρα που η Άρσεναλ θυμίζει… νοσοκομείο, με τον  Αλσατό τεχνικό  να έχει ήδη στη λίστα με τους τραυματίες των ονόματα και των Γκιμπς, Αρτέτα, Κοκλέν, Γουίλσιρ, Ροσίτσκι, Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ…