Βαθμολογία

Έτρωγε μόνος του στο πούλμαν ο Κόστα!

Ο εκνευρισμός του Ντιέγκο Κόστα δεν έμεινε μονάχα στην εκσφενδόνιση της «σαλιάρας» προς το μέρος του Ζοσέ Μουρίνιο στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την Τότεναμ, αλλά συνεχίστηκε, φεύγοντας από τ' αποδυτήρια για να φάει μόνος στο πούλμαν και να περιμένει τους υπόλοιπους ώστε ν' αποχωρήσει η αποστολή των «μπλε»!  

Ο Ισπανός επιθετικός, όταν έμαθε ότι δεν θα βρισκόταν στην 11άδα της ομάδας για το ντέρμπι με την Τότεναμ, εξέφρασε την ενόχλησή του κάνοντας μόνος του ζέσταμα, μακριά απ' όλους τους υπόλοιπους στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ζητήθηκε να σηκωθεί για να ζεσταθεί, το έκανε, αλλά τελικά δεν πέρασε στο ματς. Όταν το κατάλαβε, βλέποντας τον Λόφτους – Τσικ να μπαίνει λίγο πριν τον φινάλε, πήγε να καθίσει στον πάγκο κι έβγαλε τη «σαλιάρα», πετώντας τη προς το μέρος του Μουρίνιο.

Όπως τόνισε λίγο αργότερα ο Πορτογάλος κόουτς, ο Ντιέγκο Κόστα δεν κάθισε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια για το φαγητό μετά το παιχνίδι, αλλά έκανε ντους κι έφυγε για να φάει μόνος του στο πούλμαν, περιμένοντας πλέον τη στιγμή που θ' αποχωρούσε η αποστολή από το γήπεδο!