Βαθμολογία

Παραφέστας: «Είχαμε ψυχικά αποθέματα»

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τάκης Παραφέστας έκανε ιδανικό ντεμπούτο την Κυριακή (29/11) απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα όπως είναι η Αστραπή Νέας Πολιτείας κερδίζοντας με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Παραφέστας έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το δυνατό και αγωνιστικό παιχνίδι. Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και αυτό πάντα επηρεάζει την γηπεδούχο ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, γνωρίζαμε ότι είχαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που λειτουργεί άψογα και στα αμυντικά και στα επιθετικά του καθήκοντα καθώς και επίσης και στην κόντρα επίθεση.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά αργήσαμε να βάλουμε το γκολ. Όμως όταν χρειάστηκε είχαμε ψυχικά αποθέματα αφού από το 65’ μείναμε με παίκτη λιγότερο, παλέψαμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η συνέχεια πιστεύω πως θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες και συναρπαστική. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο μας που μας βοηθάει πολύ και εμψυχώνει τους παίκτες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στη νίκη»

Βάσω Γκατζούλη