Βαθμολογία

Δεν χάρηκε με την ισοπαλία ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος τα έχει σε ένα ακόμη παιχνίδι με την τύχη του αφού η ομάδα πραγματικά έδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ τη νίκη στη Νεοκαισάρεια αλλά τελικά πήρε μόνο τον βαθμό στο τελικό 1-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα, καθώς δεν κατάφερε να απομακρυνθεί αποφασιστικά από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Τύρναβος έδειξε σθένος, θέληση και έκανε μεγάλη προσπάθεια για το διπλό που δεν ήρθε από καθαρή ατυχία. Ωραίο ποδόσφαιρο για τους παίκτες του Μίλτου Ζιάκα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες, με τους Λαρισαίους, όμως, να καταφέρνουν να προηγηθούν στο 20ο λεπτό με τον Παπαχρήστο έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τσιρλίδη από το ύψος του πέναλτι.

Στην επανάληψη, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, καθώς έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Δερμίση στο 50’. Παρ’ όλα αυτά, έδειξαν σθένος και πίεσαν για την ισοφάριση στη συνέχεια και τελικά τα κατάφεραν στο 75’ με τον Κατσιαμήτα.

Ο Τύρναβος είχε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με τη νίκη στο 89’, αλλά ο Βασιλειάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή του σουτ του Τασιούδη, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και το 1-1 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Παναγιώτης Γ., Δερμίσης, Τασίδης, Σκέντος, Τσαγκαράκης (53΄λ.τ. Ποτουρίδης), Καρατζάογλου, Κατσιαμήτας, Νάκας (80΄Ηλιαδης), Κλιάνης (71΄Καπασακαλίδης), Ζαχαράκης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούδης, Λούγκος, Παπαχρήστος (65’ Κοκόρας), Λίταινας, Τσιρλίδης (76΄Κρίτσας).

Διαιτητική τριπλέτα: Θεολόγου, Κελεσίδης, Γιάντσης.