Βαθμολογία

Λυτρώθηκε με τον Παλάσκα στο τέλος

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Απόλλωνας Λάρισας, απέναντι στον Π.Ο.Ε., για την 13η αγωνιστική της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας, δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει αυτό το τρίποντο, μιας και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Π.Ο.Ε., κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα και τον δυσκόλεψε αρκετά στο έργο του να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι γηπεδούχοι, απειλούσαν κυρίως με τον Μπόντε και τον Σκάκο, με την ομάδα της Ελασσόνας ωστόσο, να αμύνεται σθεναρά και να προσπαθεί να βγει μπροστά με γρήγορες αντεπιθέσεις.

Μάλιστα, ο Απόλλωνας, έμεινε με δέκα παίκτες στο 40ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κολιός, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράματα για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος, η αποβολή του Περτζιόνι για τους φιλοξενούμενους, έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια και έτσι λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 87’, ο Παλάσκας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιαννακόπουλου, σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Αντωνόπουλος (81’ Νάτσης), Κολιός, Φλώρος (47’ Σκάκος, λ.τ.), Γιαννακόπουλος, Κουρδής, Κούρο, Παλάσκας, Μπόντε, Κουβελάς (77’ Χαρούλης).

Π.Ο.Ε. (Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Μπούσιας, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Κυρίτσης Θ., Ματούλας, Καραμάνος (82’ Σισμανίδης), Τσένος (69’ Καλτέκης).

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Καρακώστας, Κοτούμπας.