Βαθμολογία

Με «διπλό» διατηρήθηκε στην κορυφή η Νεάπολη

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε η Νεάπολη, μέσα στην έδρα της Ακαδημίας Τυρνάβου, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν αρχικά το σκορ με τον Λώζο, στο 9ο λεπτό, όμως στο 15’, ο Γκρέτσης ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, με το σκορ αυτό να παραμένει ως και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βράνας, έβαλε μπροστά την ομάδα της Λάρισας, σημειώνοντας το 1-2 στο 47’, ενώ στο 75’, ο Ζαφειράκης, με πλασέ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-3, σιγουρεύοντας την νίκη για την ομάδα του.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Ακαδημία, ήταν να μειώσει σε 2-3, με τον Λώζο, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπάκου Ι. Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, προήλθε από οφσάιντ.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Αθανασόπουλος, Ραψανιώτης, Μπάκος Κ., Παπαχατζής (81’ Παπαδόπουλος), Δασκαλόπουλος, Κόκας, Στάμου (81’ Ρεβίσιος), Κατσαβός (70’ Βίδρας, λ.τ.), Λώζος, Μπάκος Ι., Φουρκιώτης.

Νεάπολη: Μόσιαλος, Ζάρρας, Καρανικολός, Συγκούνας, Κοσμάς, Μπουχλαριώτης, Βράνας (75’ Μπόλος), Καλόγηρος (80’ Μόρφος), Ζαφειράκης, Γκρέτσης, Ευαγγέλου (65’ Σπανός).

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Δεληγιάννη, Παππάς.

Γιώργος Μητσιούλης