Βαθμολογία

Ο Βούλγαρης «λύτρωσε» τον Αχιλλέα!

Ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή (29/11) στα Φάρσαλα ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: Βάσω Γκατζούλη

Το παιχνίδι (1-0) είχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε τη νίκη στον Αχιλλέα με τον Νίκο Βούλγαρη στο 67’, ένα ακυρωθέν γκολ στο 32’ του Μπένου, ένα δοκάρι στο 35’ από τον Μολά και πολλές φάσεις. Σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου κυριαρχούσε η δύναμη. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 65’ αφού ο Οικονόμου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κερκίδα ήταν γεμάτη περίπου 800 φίλαθλοι του Αχιλλέα βρέθηκαν στις εξέδρες για να βοηθήσουν τον Αχιλλέα. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες, έτσι στο 5’ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Βούλγαρη και εντυπωσιακή απόκρουση από τον Μαγαζιώτη.

Στο 15’ ο Σπανός εκτέλεσε δυνατό σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 16’ ο Παπαμάνος πήρε την κεφαλιά από τον Μολά, η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Στο 20’ ο Πλιάγκας έδωσε στον Τσετεροκλή, αυτός στον Μαλάκο μέσα στην περιοχή το σουτ όμως που έκανε αλλοιώθηκε και πέρασε πάνω από την εστία.

Εκείνο που δημιούργησε πολύ μεγάλη ένταση στους φιλάθλους του Αχιλλέα ήταν στο 32’ όταν ο Μπένος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήγε στα δίχτυα, όμως ο πρώτος επόπτης κ. Αναστασίου έδειξε οφσάιντ στον Οικονόμου.

Στο 35’ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Μολά, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Σπανός, η μπάλα κόντραρε και ο Οικονόμου έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 36’ σέντρα ο Σπανός, την κεφαλιά ο Καλτσάς η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 48’ ο Μπλατσέρης έκανε το σουτ, ο Μαλάκος πήρε την κεφαλιά, ο Μαγαζιώτης έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 49’ ο Μπένος έκανε το σουτ και η κεφαλιά του Οικονόμου πήγε άουτ. Στο 50’ ο Καλτσάς έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Και στο 67’ το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Όμορφη πάσα του Μπλατσέρη και ο Βούλγαρης που βρέθηκε μέσα στην περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 70’ ο Μπένος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπλατσέρης το σουτ η μπάλα σύριζα άουτ. Και στο 87’ ο Μπλατσέρης βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ και η μπάλα βγήκε κόρνερ.

*Ο πρόεδρος της ομάδας του Αχιλλέα κ. Χρήστος Μπασαγιάννης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στο athleticlarissa θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλο τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο παιχνίδι και βοήθησε την ομάδα να πάρει τη νίκη. Επίσης δήλωσε πως δεν έχει παράπονο από τον διαιτητή κ. Τζήλο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Μπλατσέρης, Κουρούμαλος, Οικονόμου, Τσανάκας, Κομισόπουλος, Πλιάγκας (55 Καραμπούζης), Τσετεροκλής, Μαλάκος (65’ Τλούπας), Μπένος (81’ Φιλιππούλης), Βούλγαρης.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Καρκαντάς, Παππάς (85’ Κοταρέλας), Καλτσάς (79’ Σουλτούκης), Μολάς, Σπανός, Γκουρσάνης (76’ Αρσένης), Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Αναστασίου, Γκαρέλης.