Βαθμολογία

«Ατρόμητος» ο Μάρκος Βιλανάκης

Ο Ηρακλής Χάλκης φιλοξένησε τους Ατρόμητους Αγ. Αναργύρων και ηττήθηκε με 1-3. Ο Βιλανάκης Μ. Έκανε τα πάντα! Ένα γκολ και μία ασίστ για το διπλό της ομάδας του.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Παναγιώτου με πλασέ θα κάνει το 0-1 αλλά δεν κράτησε για πολύ αφού δύο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής Χ. θα φέρει το ματς στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ντινούλης και ο Κακαβίτσης έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ενώ από την άλλη ο Βιλανάκης Μ., Ο Ρουμελιώτης και ο Τουσιάς.

Στην επανάληψη ανέλαβε ο Βιλανάκης Μ. Στο 62’ θα κάνει το 1-2 και στο 72’ θα δώσει την πάσα «πάρε βάλε» στον Ρουμελιώτη για το τελικό 1-3.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τραμπάκουλας, Νταμήτρος (75′ Κωστούλης), Βογιατζής Σ., Τσακαβίτης (70′ Κατσιάνας), Σικαλιάς, Ντινούλης, Μόκας (37′ λ.τ. Ραπτοτάσιος), Βογιατζής Χρ., Λιντέρης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας, Παναγιώτου, Βιλανάκης Ι., Μούμος, Κουσιάς (20′ λ.τ. Βράκας), Μπακαρτζής, Βιλανάκης Μ., Ρουμελιώτης (73′ Γαδιτσάκης), Αντωνόπουλος (65′ Ευαγγέλου).

Διαιτητής: Στεργίου. Βοηθοί: Τσατσαρώνης, Ακρίβος Κ.

Βασίλης Παπαχατζής