Βαθμολογία

Δί(χ)ως νικητή

Η αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας και Αετός Αμυγδαλέας δεν είχε νικητή αφού το τελικό σκορ ήταν 2-2. Ο Ηρακλής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταστεμερίδη.

Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά μετά ε τον Πίρε να ισοφαρίζει σε 1-1 και στο 34’ ο ίδιος θα κάνει με κεφαλιά το 1-2. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν κιάλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν οι Πίρε, Μαυρουδής και Χατζηιωαννίδης.

Στην επανάληψη θα έρθει η ισοφάριση από τους γηπεδούχους με σουτ του Φιλίππου. Ο Ηρακλής θα σκοράρει κι άλλο γκολ αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ κάτι που κάνουν παράπονα οι γηπεδούχοι ότι έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Βλαχούλης): Καλαμάτας, Παπαδάμος (72’ Λαβαντσιώτης), Λιάκος, Πότσης, Μπαλαμούτης (69’ Νίκα), Ντελούλης, Ταχτεμερίδης, Μπάμης, Φιλίππου, Μαυρομάτης, Τσιάτας.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας (15’ λ.τ Νατσίου), Σερακιώτης, Ανδρεανόπουλος, Παπακωστούλης, Πρίφτης, Καφές, Κυριάκος (85’ Σιούτης), Βαΐτσης (74’ Ευαγγελούλης), Πίρε, Μαυρουδής, Χατζηιωαννίδης.

Διαιτητής: Χήτος. Βοηθοί: Αρχοντής, Παραφέστας.

Βασίλης Παπαχατζής