Βαθμολογία

«Χ» από το πρώτο ημίχρονο

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Καλοχωρίου και Αμπελωνιακό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Μπούνα έβγαλε μια σέντρα και ο Φούντας με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Η απάντηση από τον Αμπελωνιακό, ήρθε στο 17’, όταν ο Βούκιας, ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και πέρα, το Καλοχώρι, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο τέρμα, απειλώντας κυρίως με τους Φούντα, Μακανίκα και Ταρταμπούκα, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσαντούλης Παν., Μάρκου (82’ Νεστορίδης), Σαμαράς (82’ Τσαντούλης Κ.), Σπυρόπουλος (78’ Λίταινας), Ταρταμπούκας, Βενέτης, Μπούνα, Φούντας, Μακανίκας, Έξαρχος.

Αμπελωνιακός (Χρήστος Πετρίκης): Βραζιτίκος, Φετάου, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Κοτούλας, Λιόντος (63’ Σπυρόπουλος), Χατζούλης, Γρηγορίου, Καρυπίδης (46’ Πούλιος, λ.τ.), Μπέης (80’ Θεοχάρης), Βούκιας.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Καραμπούλας, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης