Βαθμολογία

Τελείωσαν όλα στο 3-0

Με σκορ 3-0 κέρδιζαν οι Λύκοι τον Μελιβοιακό, μέχρι την στιγμή της διακοπής του παιχνιδιού, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρισας, είχε σε μεγάλη μέρα τον Μαυροδήμο, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης, ενώ στην συνέχεια, πέτυχε και το 2-0. Στο 40ο λεπτό μάλιστα, ο Δάλλας, πέτυχε και τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το 3-0, που παρέμεινε μέχρι και την διακοπή του παιχνιδιού αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ, οι παίκτες του Μελιβοιακού, διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, για το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων, με έναν εξ’ αυτών μάλιστα να βιαιοπραγεί εναντίον του. Έτσι, ο κύριος Γρηγοριάδης, μαζί με τους δύο βοηθούς, κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, όπου και πήραν την απόφαση το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά και πλέον, να περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για το παιχνίδι, από τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ.

Λύκοι (Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Νικάκης, Τζήμας, Σκύφτας, Τσιάρας, Ποντίκας, Βασιλόπουλος, Μαυροδήμος, Δάλλας, Ρακιτζόγλου, Αλεξανδρής.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Βούρτουρας Παν., Μπάτσικας, Μπασιανάς, Παπαρίζος Μιχ., Μαλαχτάρης, Λαδάς, Κανδυλάρης Β., Μακρής, Γκουντάρας Ι., Γουργιώτης, Βούρτουρας Στ.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Σούλης, Σκέτος.