Βαθμολογία

Τα εί(Χ)ε όλα

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ομόνοια και Χείμαρρο Μαρμαρίνης, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι, ήταν χορταστικό για όποιον το παρακολούθησε, ενώ δεν έλειψε και η ένταση προς το τέλος.

Στο 23ο λεπτό, ο Ζαΐμι, έγινε κάτοχος της μπάλα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σημείωσε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης, κατάφερε να κάνει το 0-2, στο 37ο λεπτό, με πανομοιότυπο τρόπο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Ομόνοιας, προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Έτσι, ο Κακάμης, έκανε το 1-2 στο 46ο λεπτό, ενώ ο Πλίτσης, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 70ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την πλευρά του Χειμάρρου, προς το τέλος του παιχνιδιού, αποβλήθηκαν ο ποδοσφαιριστής της Μαρμαρίνης, Μπατζογιάννης και ο προπονητής της Ομόνοιας, κύριος Λαζαρίδης, επειδή ο δεύτερος απευθύνθηκε υβριστικά στον πρώτο, ενώ τον έσπρωξε κιόλας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια σύρραξη.

Από την άλλη, ο κύριος Λαζαρίδης, υποστηρίζει για το ίδιο περιστατικό, πως ο ίδιος το μόνο που έκανε, ήταν να απευθυνθεί προς τον παίκτης της Μαρμαρίνης, Μπατζογιάννη, ώστε να μην κάνει καθυστέρηση, χωρίς να τον βρίσει και στην συνέχεια του επιτέθηκαν, τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και άλλοι συμπαίκτες του από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, στα όσα είπε, επικαλέστηκε και την μαρτυρία του επόπτη, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. 

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Κόκοβας (46’ Κυριακίδης), Νάνος, Αγγλόπουλος, Μπίλης, Κακάμης (70’ Πιτσίλκας, λ.τ.), Σταυρόπουλος, Γκόνας, Πλίτσης, Γιαννακός (40’ Μπέτσης).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Δημήτρης Νικόπουλος): Μπρούσας, Μάρκου, Τζιούρας (75’ Μιχαλόπουλος, λ.τ.), Ακρίβος, Ζούλι, Περδικούλης, Μπάτσικας, Νταλίπι, Ζαΐμι, Μπατζογιάννης, Μπικάκης (30’ Κλαδιάς, λ.τ., Νάστος, λ.τ.).

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Χασιώτης, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης