Βαθμολογία

«Μαλωμένο» με το γκολ το Μαυροβούνι!

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Μαυροβούνι και Ναρθάκι το Σάββατο (28/11) στο τελικό 0-0. Το ματς δεν διεκδίκησε Δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και τις φάσεις αλλά όχι το γκολ!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο Μαυροβούνι τα έχουν με την τύχη τους αφού οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν για ένα ακόμη παιχνίδι να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. Σίγουρα το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που τους αφήνει μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Από την άλλη το Ναρθάκι χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε μια δύσκολη έδρα και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια.

Στο 9’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε το σουτ απέκρουσε δύσκολα ο κίπερ του Ναρθακίου σε μια κλασσική φάση για τους γηπεδούχους. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκαν άλλες αξιόλογες φάσεις.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε το σουτ από πολύ κοντά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά σουτ του Παλαμίδα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 54’ σουτ από πλάγια του Μπάγκα Αρ. με εξουδετερωμένο τέρμα, η μπάλα πέρασε ξανά άουτ. Στο 58’ φάουλ του Μπάγκα Αρ. η μπάλα βρήκε στο δοκάρι! Τελευταία φάση στο 91’ το σουτ του Τζίκα πέρασε λίγο άουτ.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Αθανασίου (65’ Πάττας), Μπάγκας Αχ., Χασιώτης, Μαντζαφούλης Χρ., Μπάγκας Αρ., Μπαντζέλας, Νότας (75’ Τζίκα), Τατσέλος, Γουγουλούλης (81’ Νούλας).

Ναρθάκι (Σάκης Τσιάρας): Αποστολάκης, Ραπτοτάσιος, Παπανικολάου, Παπανικολάου, Λελεντζής Ευς., Καπετανάκος Γ., Θάνος Κ., Παλαμίδας (75’ Παπαθανασίου), Μπασδάνης (83’ Μπότσιος), Τσιάρας, Μανταλιάς, Μπολούτσος (91’ Πουρνάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Πρακατές, Δήμου.