Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μελία και Δόξα Αρμενίου, για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Κέβιν Χιούσα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κέρδισε τον Τζήμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1. Στην συνέχεια, μάλιστα, απείλησαν με τους Ρενάτο και Καψούρη, ωστόσο αυτό το σκορ παρέμεινε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μελία, ισορρόπησε ανεβάζοντας την απόδοσή της και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με κεφαλιά του Θωμά Κωσταρέλου, στο 65ο λεπτό, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι με τον Νταλαμπύρα στο 83ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι το Αρμένιο ζήτησε πέναλτι σε μια ανατροπή του Καψούρη από τον Κωσταρέλο, το οποίο όμως ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει, λέγοντας να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μελία (Ηλίας Αράπης): Τζήμας, Κωσταρέλος Δημ., Κωσταρέλος Θωμ., Αντωνόπουλος (70’ Νταλαμπύρας), Αγγελακόπουλος, Αμαρλαριώτης, Αθανασίου, Κωσταρέλος Εμ. (46’ Μπάγιας, λ.τ.), Κατσίκης (85’ Κωσταρέλος Δημ.), Σφέτσος, Χασιώτης.

Δόξα Αρμενίου (Τάκης Τζήκας): Μουράτης, Ψάρρας, Καραμποτάκης, Παπαευαγγέλου, Σεσκλιώτης, Χιούσα, Καψούρης, Ρενάτο (66’ Χότζα), Χατζόπουλος (75’ Καμπανάς), Γκόντας (80’ Παπαδημητρίου), Χατζής.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Κοτούμπας, Ντανταλής.

Γιώργος Μητσιούλης