Βαθμολογία

Τη λάμψη είχε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Θερμαϊκό Στομίου το Σάββατο 28/11 και έτσι ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε πολύ δύναμη, το Μελισσοχώρι κατάφερε να προηγηθεί στο 20’. Στην επανάληψη και στο 60’ το Στόμιο έφερε το παιχνίδι στα ίσα, από εκεί και πέρα υπήρχαν αρκετές φάσεις όμως οι γηπεδούχοι στο 78’ με πέναλτι πήραν τη νίκη.

Στο 10’ σουτ καλό του Λιάκου λίγο άουτ, στο 15’ ο Ζαφειρίου εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πέρασε άουτ, στο 20’ ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ξανά άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Νούσια. Στο 20’ από δεξιά σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Χατζής και το 1-0.

Στο 30’ φάουλ του Οικονόμου δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Θεοδώρου. Στο 40’ καλό σουτ του Σινάνι η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς. Στο 60’ όμορφη ασίστ από τον Σινάνι και ο Ρίζος Οικονόμου έκανε με κοντινό πλασέ το 1-1.

Στο 62’ ο Σινάνι έκανε ένα δυνατό σουτ έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Στο 70’ το Στόμιο είχε οριζόντιο δοκάρι όταν ύστερα από φάουλ ο Θεοδώρου πήρε το ριμπάουντ και η μπάλα πήγε άουτ.

Στο 78’ σε χέρι του Χατζηλιώντας δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Λιάγκας και έκανε το τελικό 2-1 και στο 87’ μεγάλη ευκαιρία για το Μελισσοχώρι όταν βρέθηκε ο Ζαφειρίου τετ α τετ και έστειλε την μπάλα άουτ.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Λόζος, Λάϊος, Βαλόζος, Σάββας (75’ Παπαϊωάννου), Καραπέτσας, Τατσιός, Νούσιας (87’ Κουτσικόρος), Χατζής, Ζαφειρίου, Λιάγκας, Μπουτίνας (65’ Κουτσογιάννης).

Θερμαικός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Καρέτζος, Μυλωνάς, Ταπατής, Τοπάλης Σ. (85’ Αλβανός), Θεοδώρου, Χλωρός (60’ Σελήνης), Οικονόμου, Σινάνι (75’ Χατζηλιώντας), Πολύζος, Λιάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης, Τζιόλας, Καραθάνος.