Βαθμολογία

«Άλωσε» το Κουλούρι η Αμπελιά

Με το εντυπωσιακό σκορ 1-5, πέρασε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς από το Κουλούρι κερδίζοντας τον τοπικό Άρη. Αν και προηγήθηκε στο 3’ οι γηπεδούχοι, όταν εκτέλεσε όμορφα το φάουλ ο Συρούκης και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όμως στη συνέχεια αποδείχθηκε πως η Αμπελιά ήταν πολύ ανώτερη και έτσι εξασφάλισε μια ευρεία νίκη με πέντε γκολ. Στο 4’ ύστερα από σέντρα του Λευθέρη στρώθηκε η μπάλα στον Συρούκη και αυτός την έστειλε άουτ. Στο 20’ ωραία πάσα από αριστερά του Σιδηρόπουλου στον Κουλάκογλου και αυτός έστειλε το σουτ στο γάμα και έκανε το 1-1.

Στο 25’ έκανε τη σέντρα ο Τολιόπουλος, το πρώτο σουτ ο Σιδηρόπουλος, το ριμπάουντ ο Κουλάκογλου και η μπάλα πάνω σε σώματα αμυντικών. Ένα λεπτό μετά, ο Σιδηρόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Δελελάβας Λ. την προβολή και το 1-2. Στο 48’ ο Σιδηρόπουλους με ωραία μπαλιά σε αντεπίθεση έκανε το 1-3.

Στο 75’ από πλάγια ο Σιδηρόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Δενελάβας Λ. το σουτ και το 1-4 και στο 80’ ο Δενελάβας Λ. έκανε την σέντρα και ο Σιδηρόπουλος το τελικό 1-5.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Φασούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Χάμος (65’ Μπούκλος), Τσιακάρας, Γαρυφαλλόπουλος, Συρούκης (46’ Κατσάπας), Καρλιγκιώτης Α., Μπακαβέλος (75’ Κωτάκος), Νεράντζης, Λεφευθέρης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Πατρίκος, Αλεξούλης (75’ Τζιώλας), Τολιόπουλος, Καραγκέλλης, Δενελάβας Ν. (80’ Ακρίβος), Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελέβας Ε., Κουλάκογλου (70’ Θανόπουλος), Καμπέρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Τσολακίδης, Γοργότσικας.