Βαθμολογία

Ένταση και διακοπή στην Νεάπολη

Δεν ήταν γραφτό να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα στους Λύκους και τον Μελιβοιακό, μιας και ο διαιτητής, πήρε την απόφαση για οριστική διακοπή του παιχνιδιού, λόγω επεισοδίων, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους, ενώ το σκορ ήταν 3-0 και αφού είχε προηγηθεί βιαιοπραγία εναντίον του, από παίκτη των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, οι Λύκοι, μόλις είχαν πετύχει το τρίτο τους τέρμα, όταν ξαφνικά επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Μελιβοιακού να κάνουν τα παράπονά τους στον διαιτητή της συνάντησης. Στην συνέχεια, κάποιος από αυτούς, έφτασε στο σημείο να βιαιοπραγήσει εναντίον του, με αποτέλεσμα, ο διαιτητής να κατευθυνθεί μαζί με τους βοηθούς του προς τα αποδυτήρια, όπου και πήραν από κοινού την απόφαση να διακόψουν οριστικά το ματς.

Πλέον, τον λόγο έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας, η οποία και θα πάρει την απόφαση για την τιμωρία των υπευθύνων, ενώ το ματς, κατοχυρώθηκε κανονικά στους γηπεδούχους.

Αν μη τι άλλο, είναι θλιβερό, να βλέπουμε τέτοιες εικόνες στα γήπεδα και γεγονότα όπως αυτό, να γίνονται η αιτία, ώστε να διακόπτονται ποδοσφαιρικοί αγώνες. Ας ελπίσουμε, πως θα είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό.