Βαθμολογία

Παραμένει στη θέση του ο Λιονάκης

Δεν αφήνει τελικά τον Ηλυσιακό ο Διονύσης Λιονάκης. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από οπαδούς της ομάδας του μετά το ματς με την Κηφισιά και είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί. Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη του κόσμου, όπως είπε, αλλά και η στήριξη από τη διοικούσα επιτροπή τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

Ο Λιονάκης τόνισε ότι η υπόθεση του ξυλοδαρμού του έχει πάρει τη νομική οδό και πλέον αφήνει το περιστατικό πίσω του και επικεντρώνεται στο να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Μετά τα επεισόδια προ δεκαπενθημέρου που συνέβησαν εντός του γηπέδου μας, πήρα μία απόφαση την οποία και πιστεύω, θέλοντας να αποδείξω σε όλους πως δεν ονειρεύομαι και δεν είμαι δεμένος σε καμία καρέκλα με κάθε τίμημα.

Για εμένα είναι ζήτημα τιμής και αρχής η αγάπη του κόσμου, η ηρεμία και η προάσπιση του αθλήματος πρώτα και πριν απ’ όλα. Οι υπεύθυνοι για τα γεγονότα θα λογοδοτήσουν, τα πράγματα έχουν πάρει τη νόμιμη οδό με την μήνυση που έχει κατατεθεί, το θέμα το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά.

Η Διοικούσα Επιτροπή συνεδρίασε δις για θέματα του συλλόγου και ομόφωνα επικοινώνησαν μαζί μου ζητώντας μου να παραμείνω στη θέση μου και να πάρω πίσω την απόφασή μου. Όλο το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι ποδοσφαιριστές με συγκίνησαν ιδιαίτερα με τα μηνύματά τους, τη συμπαράστασή τους αλλά και την επιμονή τους να μην επιμείνω στην απόφασή μου.

Συνεχίζω λοιπόν, τίθεμαι επικεφαλής μαζί με την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαίρου, εντατικοποιώντας τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου αλλά και όλων των άλλων δράσεων που έχουν προγραμματιστεί. Τώρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε μεγάλο και σημαντικό έργο να παράγουμε και να κρατήσουμε σταθερή την ανοδική πορεία της ομάδας μας».