Βαθμολογία

«Ανοιχτός» για Σίτι ο Μέσι!

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι, βάσει αποκλειστικού δημοσιεύματος της «Sun»! Στα 800,000 λίρες την εβδομάδα ο μισθός του Αργεντινού αστέρα!

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Η «Sun» λοιπόν φρόντισε να βάλει τη... σπίθα, αποκαλύπτοντας την πρόθεση του Λιονέλ Μέσι να γίνει κάτοικος «Νησιού» για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι!

Όπως αναφέρει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα, οι εκπρόσωποι του αστέρα της Μπαρτσελόνα είχαν συζητήσεις με ανθρώπους των «πολιτών», οι οποίες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 28χρονος να υπογράψει συμβόλαιο περί των 40 εκ. λιρών τον χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι έχει ρήτρα του παίκτη ανέρχεται στα 250 εκ. λίρες, οι «μπλαουγκράνα» εκτιμάται ότι είναι «ανοιχτοί» και σε ποιο... ρεαλιστικές προτάσεις, κοντά στα 120 εκ. λίρες.

Προφανώς, τόσο μεγάλα «deal» θέλουν αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθούν, ωστόσο η Σίτι φαίνεται πως έχει «ρίξει γέφυρες» στην προσπάθειά της να φέρει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στο Μάντσεστερ.