Βαθμολογία

Αισιόδοξος για Κέιν ο Ποκετίνο

Την ώρα που μεγάλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Χάρι Κέιν, ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τόνισε πως το μέλλον του Άγγλου στράικερ ανήκει στα «σπιρούνια». Ήρεμος σχετικά με την παρουσία του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Το όνομα του 22χρονου στράικερ «παίζει» τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες φημολογείται ότι ετοιμάζουν προτάσεις για την απόκτησή του.

Το ενδιαφέρον ομάδων της τετράδας για τον Άγγλο χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή των «σπιρουνιών», ο οποίος ωστόσο φρόντισε να αναφέρει ότι ο Κέιν θα παραμείνει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

«Είμαι χαρούμενος που ένας μεγάλος σύλλογος θέλει τους παίκτες μας. Αυτό δείχνει ότι είναι κορυφαίοι παίκτες με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ωστόσο ο Κέιν, όπως και ο Γιορίς θέλει να παραμείνει εδώ. Είναι ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες και είναι πολύ χαρούμενος. Θέλει να μεγαλώσει με εμάς και να προσπαθήσει τα επόμενα χρόνια να βρεθούμε στην τετράδα και να πάρει τίτλους με την Τότεναμ. Αυτή είναι η πρόκλησή του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός κόουτς.