Βαθμολογία

Δείπνο συσπείρωσης στον ΟΦΗ

Προσπάθεια ανασυγκρότησης γίνεται στον ΟΦΗ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, με τη διοίκηση, πάντως, να κινείται στην κατεύθυνση βελτίωσης του κλίματος με το δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες το βράδυ της Τετάρτης (25/11).

Μάλιστα, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής φρόντισαν να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν έχει χαθεί τίποτα, να είμαστε ομάδα και οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φασουλάς, μέλος της διοικούσας επιτροπής των Ηρακλειωτών, είπε στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από τα τελευταία αποτελέσματα, όμως οι ομάδες και οι οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα. Έτσι θέλω να γίνει και με μας.

Αναλάβαμε την ομάδα για να φέρουμε χαρές στον κόσμο και δεν μας αρέσει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να αλλάξουμε αυτό το κλίμα. Να βάλετε περισσότερο τα πόδια σας στη φωτιά, η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες και εμείς είμαστε εδώ σαν διοίκηση ώστε να μη σας λείψει τίποτε».

Με τη σειρά του, ο Μανόλης Μανωλιδάκης ανέφερε ότι «χρειάζεται ψυχραιμία. Κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα. Η διοίκηση είναι μαζί σας. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και μη φοβάστε τίποτα».

Τέλος, ο Μύρων Σηφάκης, που έχει αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ, επισήμανε: «Ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι παρελθόν. Τώρα κάνουμε μια νέα αρχή».

Πηγή ΦΩΤΟ: gentikoule.gr