Βαθμολογία

«Παίζεται» του Σάντσες με Νόριτς!

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αλέξις Σάντσες στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Νόριτς την Κυριακή, με τον Χιλιανό άσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ. Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Αλέξις Σάντσες στο επερχόμενο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στη Νόριτς.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, ο Αρσέν Βενγκέρ γνωστοποίησε πως ο Χιλιανός έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

«Θα το κοιτάξω αργότερα. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον ξεκουράσω. Έχουμε παίκτες που κάνουν ασίστ. Ο Σάντσες, ο Ράμσεϊ και ο Καθόρλα έχουν ποιότητα. Ο Εζίλ δεν είναι μόνο ένας παίκτης που κάνει ασίστ, του αρέσει τα τελειώνει τα πράγματα»

Σχετικά με την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Γουέστ Μπρομ δήλωσε: «Ήταν έναν κακό αποτέλεσμα. Εκείνη τη μέρα, όλα ήταν εναντίων μας. Ήταν μία άτυχη μέρα». Για το αν ο σύλλογος θα προχωρήσει σε ενισχύσει την προσεχή μεταγραφική περίοδο, ο Αλσατός σχολίασε: «Αν βρω την σωστή ποιότητα, θα κάνω κάτι».