Βαθμολογία

Σκέντζος: «Ο Άρης έχει χτιστεί μόνο για τη νίκη»

Δύσκολη και αγχωτική νίκη χαρακτήρισε ο Ανδρέας Σκέντζος τη νίκη του Άρη επί του Εορδαϊκού με 2-1 στην Πτολεμαΐδα για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου τόνισε επίσης ότι η ομάδα έχει χτιστεί μόνο για ένα αποτέλεσμα τη νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και για την πίστη τους για το τρίποντο ακόμα κι όταν οι «κίτρινοι» είχαν μείνει με εννιά παίκτες.

Αρχικά είπε για την αναμέτρηση: «Ηταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Μπήκαμε καλά στο ματς, στα πρώτα 15-20 λεπτά. Πετύχαμε το πρώτο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Οσο περνούσε η ώρα βάραινε ο αγωνιστικός χώρος, καταφέραμε όμως και σκοράραμε ξανά. Ετσι τελείωσε για εμάς το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ και κάπου εκεί άρχισαν τα δύσκολα για εμάς. Με την αποβολή του Γκαέλ (σ.σ. Ν' Λουντούλου), μείναμε με εννιά παίκτες, ο αντίπαλος πίεζε και εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα», και συνέχισε μιλώντας για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα:

«Ο στόχος από την αρχή είναι με όποιο αντίπαλο αν παίζουμε και με όσους παίκτες γίνεται αυτό, να κερδίζουμε. Ο ΑΡΗΣ έχει χτιστεί έτσι, ώστε σε κάθε αγώνα να υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Πάνω απ' όλα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και με εννιά παίκτες, πίστεψαν στην νίκη και τα κατάφεραν».

Κλείνοντας ερωτήθηκε και για τον Ν’ Λουντούλου και για το κατά πόσο θεωρεί ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή από την στιγμή που είχε ήδη μία κίτρινη:«Μετά το ματς, μπορούμε να πούμε πολλά...»