Βαθμολογία

Ζητά στήριξη ο Ηρακλής Ψαχνών

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα δείχνει δύσκολη, ωστόσο άπαντες στον Ηρακλή Ψαχνών δεν είναι πρόθυμοι να τα παρατήσουν και ζητούν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου στα επόμενα παιχνίδια.

Η ομάδα της Εύβοιας παραμένει χαμηλά στον πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παράλληλα στην ζώνη του υποβιβασμού με 6 βαθμούς σε 8 αναμετρήσεις και την Κυριακή (29/11) έχει δύσκολο αγώνα, αφού υποδέχεται στην έδρα της τον ΠΑΟ Βάρδας. Έτσι η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της σημείωσε πως «ο Ηρακλής μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανένας». Μάλιστα για να εξασφαλίσει τη δυναμική παρουσία του κόσμου όρισε το εισιτήριο στα 5 ευρώ. Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής Ψαχνών ζητάει την στήριξη του κόσμου του εν όψει του δύσκολου και καθοριστικού για την ομάδα μας εντός έδρας αγώνα την Κυριακή, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας (ώρα 15:00). Σας καλούμε να στηρίξετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Φίλαθλοι. Ο Ηρακλής μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανένας. Ελάτε την Κυριακή στο στάδιο να βοηθήσετε με την παρουσία σας το φίλαθλο πνεύμα και το χειροκρότημα σας, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας. Ο δρόμος για την εφετινή χρονιά θα είναι δύσκολος, αλλά να είστε σίγουροι ότι ενωμένοι και όλοι παρόντες στο τέλος θα δικαιωθούμε, τερματίζοντας εκεί που πρέπει και αρμόζει στον αγαπημένο μας Ηρακλή Ψαχνών.

Να μην λείψει κανείς! Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ!»