Βαθμολογία

«Δουλειά, προσήλωση στον στόχο και σεβασμό στον αντίπαλο»

Στις πρώτες του δηλώσεις προέβη ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Τάκης Παραφέστας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων για την προτίμηση προς το πρόσωπό μου, όπως επίσης και την Διοίκηση του Αμπελωνιακού για την κατανόηση που έδειξε ώστε να γίνει η μεταπήδηση από το ένα σωματείο στο άλλο.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υποχρεωμένος έχω έρθει σε μία Ιστορική ομάδα δεν έχω εργαστεί ξανά στην περιοχή των Φαρσάλων, νομίζω ότι ήρθα σε μια ιδιαίτερη στιγμή όμως είμαι πεπεισμένος πως μέσα από την προσπάθεια όλων των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Αυτή την στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και φυσικά στήριξη από όλους μας.

Πιστεύω πως το επίπεδο της ομάδας μας είναι πολύ υψηλό και είναι λογικό ότι οι αντίπαλοι μας θα δίνουν το 100% και θα υπερβάλουν εαυτόν  σε κάθε αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε σε κάθε αγώνα πανέτοιμοι, να δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μας διότι ο κάθε αντίπαλος έχει την αξία του.

Πιστεύω ότι μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο χρειάζεται ηρεμία συνεχή αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο.

Γνωρίζουμε όλοι την δυναμική που έχει ο κόσμος της ομάδος του Αχιλλέα, μια δυναμική η οποία όταν δεν υπάρχει η ανάλογη ψυχολογική κυρίως προετοιμασία και το ανάλογο "πιστεύω" λειτουργεί ως "μπούμερανγκ".

Στις ιδιαίτερες στιγμές ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και είναι δίπλα της, λειτουργώντας ως ο 12ος παίκτης, αυτό το έχω αισθανθεί και εγώ όταν αντιμετώπιζα ως αντίπαλος την ομάδα του Αχιλλέα.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ομάδα έχουν την δυνατότητα και την εμπειρία να διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις καθώς πολλοί από αυτούς είναι παίκτες που και έχουν αγωνιστεί αλλά και θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε παραπάνω κατηγορίες.

Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε όλοι είναι πρωτίστως να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό και την απαραίτητη προσήλωση σε όλους τους αντιπάλους καθώς όταν υποτιμάς τον αντίπαλο η μπάλα σε "τιμωρεί".