Βαθμολογία

Με τις Μικτές του Βόλου αγωνίζονται οι Μικτές της Ε.Π.Σ.Λάρισας

Με τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Βόλου) αγωνίζονται αύριο στην πόλη μας οι αντίστοιχες Μικτές της Ένωσής μας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Προεπιλογής Νέων και Παίδων για τις Εθνικές ομάδες που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Οι αγώνες αυτοί είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που είχαν αναβληθεί μέχρις ότου η γειτονική Ένωση συγκροτήσει τις ομάδες της, μετά την ανάκληση τις τιμωρίας της από την Ομοσπονδία.

Ο αγώνας των Παίδων θα γίνει στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α΄ και θα αρχίσει στις 11.30΄ (ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο η 10.00΄) και ο αγώνας των Νέων θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Λάρισας (Αλκαζάρ) και θα αρχίσει στις 13.30΄(ώρα προσέλευσης των παικτών στο γήπεδο η 12.00΄).
Οι δύο Ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΛ κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, για τους αυριανούς αγώνες των Μικτών μας, επέλεξαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Κολοβός, Παπακωνσταντίνου, Σκουλίδης (ΑΕΛ), Αθανασιάδης, Γκουνάρας Στ. (Ακαδημία Πλίτση), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Μπουζούκης, Ντόκος, Τσουμάνης, Λοΐζος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Χλωρός (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Τσαρουχάς, Δραγατσίκης (Νίκη Μιχαήλ), Μαναός (Ακαδημία Ολύμπικ), Πότος (Πελασγιώτιδα), Χριπάτσιος (Προμηθέας), Τζήκας (Αβέρωφ).        

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Κόκκοβας, Κακάμης (Ακαδημία Πλίτση), Θεοχάρης (Αμπελωνιακός), Ζιάκας, Τόπης, Τσατσαράς, Πινακάς (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κατσαρός (Ηρακλής Λάρισας), Δάκτυλας (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Μπατζέλας, Παπαδημητρίου (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Χαλάτσης (Νικη Μιχαήλ), Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι. (ΠΟΕ), Πλατσάς, Ζαχαράκης (Τοξότης), Αλατάς, Κακαράντζας (Φαλανιακός).