Βαθμολογία

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο, στο οποίο προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Η επιδείνωση θα αρχίσει σταδιακά από την Τρίτη (24/11) με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Την Τετάρτη (25/11) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα, με την Αττική να επηρεάζεται από το απόγευμα της ίδια ημέρας. Οι άνεμοι, από νότιες διευθύνσεις, θα ενισχυθούν, αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 μποφόρ.

Την Πέμπτη (26/11) θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα αυτά από το απόγευμα θα ενταθούν στη δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και την Παρασκευή (27/11) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.