Βαθμολογία

Άλαρνταϊς: «Δουλεμένο το σχήμα με πέντε στην άμυνα»

Οι σκέψεις που έκανε όλες τις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας έπιασαν τόπο και ο Σαμ Άλαρνταϊς αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να παρατάξει τη Σάντερλαντ με πέντε στην άμυνα, σταματώντας τους «αετούς» και κλέβοντας μια πολύ σημαντική νίκη στο Λονδίνο (1-0) το βράδυ της Δευτέρας.   

«Ήταν μια πολύ καλή, συμπαγής αμυντικά, εμφάνιση από την ομάδα μου. Είχα κάνει πολλές σκέψεις και είχα αναλύσει εκτενώς την πεντάδα στα μετόπισθεν Οι Μπολάσι και Ζαχά κάνουν ζημιές από τις πτέρυγες κι έτσι σκέφτηκα να παίξουμε κι εμείς με βαρύτητα στις πτέρυγες για να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν τα ... μαγικά τους.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που πετύχαμε τώρα. Όταν παίρνουμε τη νίκη, έχουμε παράλληλα και ανέπαφη την εστία μας και κατακτούμε σημαντικούς βαθμούς. Έπρεπε να σταματήσουμε αυτό που σε κάθε ματς δεχόμασταν κατά μέσο όρο τρία γκολ! Μακάρι το μήνυμα αυτό να περνάει στους παίκτες και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε κάποια στιγμή και ομάδα που παίζει με κατοχή της μπάλας» ήταν τα λόγια του «Big Sam».