Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Βρίσκουμε και πάλι αυτοπεποίθηση»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ πως οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι βρίσκουν και πάλι την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, ενώ για το ματς του Ισραήλ σχολίασε πως κανένας αντίπαλος δεν πρέπει να υποτιμηθεί, ειδικά «σε μια τόσο απλή κατάσταση στον όμιλο».

«Οι παίκτες αποκτούν και πάλι αυτοπεποίθηση, κάτι που φάνηκε και από τη νίκη κόντρα στη Νόριτς. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο Κόστα, που θα ξαναβρεί τον εαυτό του μετά το γκολ που πέτυχε το Σάββατο.

Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη, αλλά είμαστε σε καλό σημείο. Τα πάντα είναι στο χέρι μας. Εάν παίξουμε όπως στα πρόσφατα παιχνίδια μας, τότε μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η Μακάμπι θεωρώ πως θα είναι πιο απειλητική σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι. Τα πράγματα είναι απλά. Εάν χάσουμε, κινδυνεύουμε. Εάν έρθουμε ισόπαλοι, μπορούμε να προκριθούμε στο τελευταίο παιχνίδι. Εάν κερδίσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να τερματίσουμε πρώτοι.

Χρησιμοποίησα ως παράδειγμα τα περσινά μας παιχνίδια με την Μάριμπορ. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο. Επικεντρωνόμαστε στο ματς και μετά από αυτό σε αυτό κόντρα στην Τότεναμ» ανέφερε αρχικά για το ματς και προσέθεσε:

«Δεν φοβόμαστε για την ασφάλειά μας. Μάλιστα ένας ποδοσφαιριστής μας έχει ταξιδέψει παρά το γεγονός πως η σύντροφός του περιμένει πολύ σύντομα παιδί».