Βαθμολογία

Στο πλευρό της ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ως οικογένεια θέλει να κατέβει ο Παναθηναϊκός στην ειρηνική κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΠΑΕ την Τετάρτη (25/11) μετά τα όσα έγιναν στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (23/11) και η «πράσινη» ΚΑΕ τονίζει ότι στηρίζει την πρωτοβουλία και ζητά από τον κόσμο να συμμετάσχει πολιτισμένα και ειρηνικά.

Παράλληλα, τονίζει ότι καταδικάζει τη βία, αλλά κάνει λόγο και για «ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H KAE Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Οικογένειας για ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη (25/11) και θα τη στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Προτρέπει δε από την πλευρά της τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει πολιτισμένα, ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το καλό και το μέγεθος του συλλόγου.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζουμε τη βία όμως απερίφραστα καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια».