Βαθμολογία

Μετακομίζει η οικογένεια του Λουκάκου

Την απόφαση να απομακρύνει την οικογένεια του από το Μολενμπέκ του Βελγίου πήρε ο Ρομέλου Λουκάκου, μετά τις ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται εκεί υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης.

Καμία πρόθεση να αφήσει την οικογένειά του στο Μολενμπέκ, εκεί όπου βρήκαν καταφύγιο οι Τζιχαντιστές και οι δυνάμεις ασφαλείας του Βελγίου βρίσκονται σε επιφυλακή, δεν έχει ο Ρομέλου Λουκάκου.

Με δηλώσεις του, ο άσος της Έβερτον επεσήμανε πως άμεσα αναμένεται να απομακρύνει την οικογένειά του από την εν λόγω περιοχή, στην οποία διατηρεί διαμέρισμα εδώ και έξι χρόνια.

«Ζω στο Μολενμπέκ, ζω εκεί που η αστυνομία κάνει πολλά πράγματα. Έχω ένα διαμέρισμα εκεί εδώ και έξι χρόνια και είναι μία ωραία γειτονιά. Είναι ήρεμα. Ποτέ δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Αλλά με τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα, είναι δύσκολο», ανέφερε πρωτίστως.

«Είναι ένα σοκ, επειδή η ασφάλεια είναι στο υψηλότατο επίπεδο, η προστασία είναι στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα όλη μου η οικογένεια ζει εκεί. Ο αδερφός μου δεν ζει στις Βρυξέλλες πια. Προφανώς θα προσπαθήσουμε να μετακομίσουμε σύντομα. Απλά θες η οικογένειά σου να είναι ασφαλής», υπογράμμισε.