Βαθμολογία

Μίλνερ: «Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Τζέιμς Μίλνερ εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος από την εμφατική νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι (4-1) και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, κάνοντας την αρχή στα εντός έδρας παιχνίδια.

«Πιστεύω πως η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική. Πιέζαμε σε όλο το γήπεδο, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θέλαμε να αφήσουμε το παιχνίδι στην τύχη του. Θέλαμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε και πριν, να έχουμε το πάνω χέρι. Θέλαμε να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα.

Δεν το κάναμε τόσο αποτελεσματικά όσο στο πρώτο μέρος, αφού κι αυτοί άλλαξαν λίγο τον σχηματισμό τους, αλλά ακόμη κι έτσι θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο 45λεπτο.

Πάντα υπάρχουν τομείς για να βελτιωθείς. Εάν δείτε τις ομάδες που έχουμε παίξει εκτός μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματά μας είναι αρκετά συμπαγή. Όμως, φυσικά, μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο στα εντός έδρας. Είναι ο τομέας που πρέπει και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα» δήλωσε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή του ως αντίπαλος απέναντι στην Σίτι:

«Είναι παράξενο να επιστρέφεις σε ένα μέρος που πέρασες πέντε χρόνια. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Αλλά από την στιγμή που πάτησα το χορτάρι ήταν καθαρά θέμα δουλειάς».