Βαθμολογία

Ποκετίνο: «Εμφάνιση υψηλού επιπέδου»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο 4-1 επί της Γουέστ Χαμ δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους και έκανε ειδική αναφορά στους Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι.

«Ήταν μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.Τα πήγαμε εξαιρετικά και αισθανόμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και θα πρέπει να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν εμφανίσεις σαν την αποψινή. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Γουέστ Χαμ» ανέφερε για το ματς ο Ποκετίνο, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για τους Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι:

«Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για τον Κέιν. Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να σκοράρει. Ένας επιθετικός μπορεί να έχει και δύσκολες περιόδους, όμως ο Χαρι είναι κορυφαίος! Ο Ντέλε Άλι μπορεί να αγωνιστεί και σαν δεκάρι αλλά και σαν κεντρικός χαφ, εξαρτάται από το πλάνο μας. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και είμαστε ευχαριστημένοι με τον καθημερινό τρόπο δουλειάς».