Βαθμολογία

Σκέντζος: «Πολύ καλοί για ακόμα μια αγωνιστική»

Ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πήρε την 9η νίκη του σε 10 ματς στον φετινό 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος, δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος, λέγοντας ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή για άλλη μια αγωνιστική. Παράλληλα, είπε ότι δεν γνωρίζει να θα υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει ο Κόκε. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για ακόμη μία αγωνιστική. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και πλέον κοιτάμε το ματς της Τετάρτης».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο: «Δεν γνωρίζουμε κάτι για το θέμα Αμπντούν. Εμείς θα κοιτάξουμε μέχρι τον Δεκέμβριο να αυξήσουμε την διαφορά. Αυτά τα παιδιά που έχουμε, έφεραν την ομάδα στην θέση που είναι τώρα».

Για τον Κόκε: «Κάνει μεγάλη προσπάθεια. Σιγά-σιγά θα επανέλθει. Θέλει να γυρίσει ξανά στο επίπεδο που ήταν και να αγωνίζεται».