Βαθμολογία

Ο αέρας έφερε και την «Δόξα» για την Υπέρεια

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε η Δόξα Υπέρειας, απέναντι στον Άρη Κουλουρίου, για την 7η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους, έπειτα από αυτήν την νίκη, να φτάνουν τους 12 βαθμούς, στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα της Υπέρειας, μπήκε ορεξάτη στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις από το 1ο λεπτό του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο Κερμελίδης, έκανε το 1-0, όμως η χαρά δεν κράτησε για πολύ, μιας και ο Σωκράτης Κολομητρούσης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε σε 1-1, στο 7ο λεπτό.

Παρ’ όλα αυτά, η Υπέρεια, κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ, με τον Παλιούρα, στο 10’, ενώ ο Γκατζόγιας στο 35ο λεπτό, έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό, ο Γκατζόγιας, πετυχαίνοντας και δεύτερο προσωπικό τέρμα, ενώ να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι στο 55ο λεπτό, με τον Γαρυφαλλόπουλο.

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Μαργαριτόπουλος, Τσιανάκας, Γούναρης, Τέμας, Ζαχόπουλος, Τσιούρης (60’ Κλιάφας), Βαΐτσης (75’ Τασιόπουλος), Κερμελίδης (65’ Παπαδόπουλος), Παλιούρας, Γκατζόγιας.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Δημητρίου, Μπακαβέλος, Χάμος, Φασούλας, Ανδρέου, Νεράντζης, Κολομητρούσης, Μπούκλος, Κοττάκος, Γαρυφαλλόπουλος, Συρούκης.

Διαιτητής: Καραθάνος Βοηθοί: Κοντοβασίλης, Κοτούμπας.