Βαθμολογία

Το πάλεψε ο Τύρναβος αλλά στο τέλος ηττήθηκε

Ο Τύρναβος μπορεί να έκανε τεράστια προσπάθεια στην Ηγουμενίτσα αλλά στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Θεσπρωτό σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπως εξελίχθηκε στα τελευταία λεπτά.

Στο 16΄ο Παπαγιάννης δεν πραγματοποιούσε μεγάλη επέμβαση στο πολύ καλό σουτ του Μπίκα από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια πέρα από δύο επικίνδυνα φάουλ, των Τζερεμέ και Σουκρήογλου, ο Θεσπρωτός δεν ήταν απειλητικός. Ο αγωνιστικός χώρος στο β΄μερος θύμιζε περισσότερο πισίνα αφού στην ανάπαυλα μεσολάβησε βροχή.

Οι ομάδες επιδόθηκαν σε ψηλές μπαλιές στο δεύτερο ημίχρονο με τις τακτικές να πάνε αναγκαστικά περίπατο και η έκβαση του ματς θα κρινόταν και από το υγρό στοιχείο. Ωραίο σουτ του Κοζάκη στο οριζόντιο δοκάρι στο 54΄, γκολ ο Μπίκας στο 55΄με ωραίο σουτ μετά από κόλλημα της μπάλας στα νερά της περιοχής του Τυρνάβου.

Ο Τσιρλίδης στο 62' κι ενώ δεν είχε καν προλάβει να λερώσει το σορτσάκι του ισοφάρισε για την ομάδα του, προλαβαίνοντας να τσιμπήσει τη μπάλα προ της άμυνας του Θεσπρωτού και του Κωνσταντάκου.

Στο 84' το αεροπλανικό του Α.Μητσέλου ίσως να μην κατέληγε στα δίχτυα αν η μπάλα δεν έβρισκε στην πλάτη του Πέντσα, που ενώ φάνηκε πως θέλει να την αποφύγει, τελικώς της άλλαξε πορεία για το 2-1.

Πριν ακόμη συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Πέντσας κέρδισε τις μάχες με την άμυνα του Τυρνάβου και με δυνατό σουτ στη γωνία του Παπαγιάννη σκόραρε, ένα γκολ που έδειχνε πως θα κλείδωνε το παιχνίδι με το 3-1 στο 85'. Ο Λίταινας στο 88' με σουτ από πλάγια μείωσε σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Θεσπρωτός (Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Κοζάκης, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Α., Σουκρήογλου (72' Μώκος), Νάκος, Στεφανίδης, Τζερεμες (77' Γεωργίου), Μπίκας (68' Πέντσας).

Τύρναβος(Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (90'+ Μητσιογιάννης), Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης, Λούγκος, Παπαχρήστος (73' Μανιώτης), Λίταινας, Χρηστίδης (60' Τσιρλίδης).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών). Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών), Αντωνίου (Ηπείρου).

Στοιχεία και φωτό από το thesprotiaball.gr