Βαθμολογία

«Πεντάρα» και ανεβαίνει η Αμπελιά

Νίκη με το ευρύ σκορ 5-1 πήρε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, απέναντι στην Χαραυγή, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και ανέβηκε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, κρατώντας απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Σκλαπάνης σημείωσε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Σιδηρόπουλος σημείωσε το 2-0, για την ομάδα των Φαρσάλων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δενελάβας έκανε το 3-0 για την Αμπελιά, ενώ ο Κουλάκογλου στην συνέχεια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Το 5-0, το έκανε ο Δενελάβας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σιδηρόπουλος, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τον Παππά, σε 5-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταματόπουλος): Μωραΐτης, Αλεξούλης, Τζιόλας, Τολιόπουλος, Καραγγέλης, Παναγιωτόπουλος (70’ Κατσικόπουλος), Σιδηρόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας Ελ., Κουλάκογλου (80’ Ακρίβος), Καμπέρης.

Χαραυγή: Ντριβαλάς, Ζυγούρης, Βαρσάμης, Τσανάς, Πετράκης Χρ. (75’ Καράτζης), Βιτσάνι, Περιτογιάννης, Γκουτζαμπασούλης (30’ Κεραμιδάς, 70’ Μακρής, λ.τ.), Παππάς, Σκοτεινιώτης, Πετράκης Εμ.

Διαιτητής: Γκόγκος Βοηθοί: Αθανασούλας, Κοντοβασίλης.