Βαθμολογία

«Διπλό» και «σφήνα» στην πρώτη τριάδα

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3 πήρε η Ελπίς Μεσοχωρίου, μέσα στο γήπεδο της Συκέας, για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ και έπιασε έτσι το Πουρνάρι και την Νεάπολη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Σαπουνάς, με αριστερό συρτό σουτ, σημείωσε το 0-1. Στο 24ο λεπτό, ο Φακίτσας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, με το 0-2, να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Συκέα, έμεινε με δέκα παίκτες, όταν στο 65ο λεπτό, ο Τάχατος, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για το Μεσοχώρι, που απειλούσε συνεχώς, κυρίως με τους Ακριβόπουλο, Σαπουνά, Καραγιάννη και Σιαμαντούρα.

Τελικά, ο Φακίτσας, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 0-3, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συκέα (Δημήτρης Στάθης): Τσούρης (46’ Κυρίτσης), Χασιώτης (65’ Καρατζιώλης Δ.), Καρατζιώλης Λ., Κολιούμπας, Λάζος, Τάχατος, Καρέλας, Κατσιγιάννης, Λιούρας, Παληγιάννης, Τσάτσος (26’ Ζιώζιας Δ., λ.τ.).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θεοδ., Χαράλαμπος (70’ Τσιάρας), Φράντζας, Μαρκούγιας, Νεράντζης, Ακριβόπουλος, Κουζιώνης, Σαπουνάς (80’ Καραγιάννης), Φακίτσας, Σιαμαντούρας (75’ Πάτσι).

Διαιτητής: Σουλιώτης Βοηθοί: Κεραμίδας, Πρακατές.