Βαθμολογία

Ο Τζαβαλιάς «λύτρωσε» την Πέλα!

Με γκολ του Τζαβαλιά στο 60’ η Πελασγιώτιδα επικράτησε του Αγίου Θωμά και πήρε σημαντική νίκη την Κυριακή (22/11). Το αδιαφιλονίκητο φαβορί ήταν η «Πέλα» αφού σε όλη τη διάρκεια του ματς δημιουργούσε φάσεις και έπρεπε να φτάσει στο 60’ για να πάρει τη νίκη η ομάδα. Στο 3’ ο Αναστασίου βρέθηκε τετ α τετ έκανε ένα δυνατό σουτ η μπάλα χτύπησε στον Πάτρα και βγήκε άουτ. Στο 8’ ο Τσέλα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή ο Γελαλής τετ α τετ το σουτ άουτ.

Στο 18’ σουτ του Αναστασίου από πλάγια, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ. Στο 25’ κόρνερ από δεξιά του Αναστασίου, στο δεύτερο δοκάρι ο Μαροσούλης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ σουτ μέσα από την περιοχή ο Τζαβαλιάς και το 1-0. Στο 75’ σουτ του Δαμασιώτη, ο κίπερ σε κόρνερ. Στο 80’ σέντρα του Δαμασιώτη ο Τεκέδης έστειλε την μπάλα άουτ και στο 90’ καλό σουτ του Τζαβαλιά η μπάλα άουτ.  

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Μιχαήλ, Τέλιος, Κατσάβας, Κατράνας, Τσέλα, Μαροσούλης (46’ Τζαβαλιάς), Δαμασιώτης, Αναστασίου (85’ Τεκέδης), Κιος Σ., Γελαλής (60’ Δόλγυρας).

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Πάτρας, Παππάς (70’ Καραγιάννης Π.), Καραούλας (17’ λ.τ. Γκουτούρας), Κνάλεος, Μπρατσιάλης, Κοτολώσης, Χριστιανός (60’ Καραγεωργίου), Ράντου, Καραγιάννης Σ., Καλούσης, Κουτσάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Βασιλός, Ζαχαρός.

Βάσω Γκατζούλη