Βαθμολογία

Μέσα ο Κόκε, έξω ο Ραούλ Μπράβο

Με στόχο να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των εφτά βαθμών που τον χωρίζουν από το δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης θα υποδεχθεί την Κυριακή (22/11) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Άρης για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Γ’ Εθνική. Οι «κίτρινοι» θα ψάξουν την ένατη νίκη τους σε δέκα παιχνίδια και για πρώτη φορά από την επιστροφή του, θα έχουν στην αποστολή τον Σέρχιο Κόκε.

Ο Ισπανός φορ συμπεριλήφθηκε στους «εκλεκτούς» του Νίκου Αναστόπουλου, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Στην 20άδα βρίσκεται και ο έτερος νεοαποκτηθείς, ο Βουτσιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως έχει και τρεις «πονοκεφάλους», καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γεωργιάδη και Παυλίδη. Εκτός έμεινε και ο Ραούλ Μπράβο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Η αποστολή: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Μαζουλουξής.