Βαθμολογία

«Εξάσφαιρη» Νεάπολη κορυφής

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε τελικά η αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο το απόγευμα για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Νεάπολη και Όλυμπο Καρυάς, μιας και η ομάδα της Λάρισας, συνέτριψε τον αντίπαλό της, με το ευρύ και εντυπωσιακό 6-0. Έτσι, πλέον, η Νεάπολη, έπιασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα το Πουρνάρι, με τις δύο ομάδες, να μοιράζονται από 15 βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι αν και κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να πετύχουν κάτι περισσότερο στο παιχνίδι, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην υπεροχή της Νεάπολης.

Ο χορός των γκολ, άνοιξε στο 15ο λεπτό, όταν ο Καλόγηρος, βρήκε τον Ζαφειράκη μέσα στην περιοχή, που από απόσταση βολής, κέρδισε τον Καρακώστα και σημείωσε το 1-0. Στο 26’, ο Ζαφειράκης, πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημειώνοντας το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι, συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με την Νεάπολη να δείχνει ασταμάτητη. Στο 55ο λεπτό, ο Καλόγηρος, σημείωσε το 3-0, ενώ στο 67’, ο Ζαφειράκής σημείωσε το 4-0, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Στην συνέχεια, ήρθε η σειρά του Σπανού να σκοράρει, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 5-0 στο 77ο λεπτό, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για την Νεάπολη, το έβαλε ο Γκρέτσης, που διαμόρφωσε το τελικό 6-0, στο 87ο λεπτό, με τον διαιτητή αμέσως μετά το γκολ, να σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού.

Νεάπολη: Μόσιαλος, Ζάρρας, Συγκούνας, Μπουχλαριώτης (73′ Μπόλος), Βράνας, Καλόγηρος (70′ Μόρφος), Σπανός, Ζαφειράκης, Ευαγγέλου (80′ Μαρκολέφας), Γκρέτσης, Κοσμάς.

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Χρ., Καραγκόγκος Ι., Δάσσιος Ορ., Στεργιούλας, Καβαρατζής Ελ., Μανούσιος, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Κ., Χάμος.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Τσατσαρώνης, Μπουρονίκος.