Βαθμολογία

Πολλά γκολ και νικήτρια η Αναγέννηση

Νίκη με σκορ 4-3 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων, στο μοναδικό παιχνίδι για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, επικρατώντας με αυτό το σκορ του Πανιωνίου.

Ο αέρας, ήταν πολύ δυνατός στο γήπεδο των Βρυσιών, όπου και διεξήχθη το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ευνοεί από κάθε ομάδα σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο, η Αναγέννηση, που ήταν τυπικά γηπεδούχος, είχε τον αέρα με το μέρος της και κατάφερε να πάρει ένα ασφαλές προβάδισμα, καθώς ο Αποστόλης Τσιάμπας άνοιξε το σκορ στο 23’, ενώ ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης, με δύο προσωπικά τέρματα στο 32’ και στο 42’, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζερεμές, σημείωσε το 4-0 για την Αναγέννηση, που όπως όλα έδειχναν μέχρι εκείνο το σημείο δεν θα δυσκολευόταν να πάρει την νίκη. Παρ’ όλα αυτά, ο Πανιώνιος αφυπνίστηκε και στο 70’, ο Βασιλείου, μείωσε σε 4-1, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-2 και ο Μιχαλόπουλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι, κάνοντας το 4-3.

Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη, ο Πανιώνιος, είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο, οι αποκρούσεις του Γκατζανά, κράτησαν το σκορ ως είχε και χάρισαν στην ομάδα του το τρίποντο της νίκης.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Συμεωνίδης, Μπουλάρι, Τριανταφύλλου, Βότσης, Προσμίτης, Κούμπρια, Μουτκανάς Θ., Τζερεμές (82’ Σακελαρίου Κ.), Αρβανιτοζήσης Δ. (68’ Δημητρόπουλος), Τσιάμπας Απ. (82’ Νταφόπουλος).

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Δημόπουλος, Βασιλείου Π. (65’ Γκόλτσιος Ν.), Κανής, Κίτσας Π., Σκέντζας Χρ., Ελιζόπουλος Γ., Γκόλτσιος Ι., Ελιζόπουλος Ν., Μιχαλοπουλος, Βασιλείου Χ.

Διαιτητής: Κακάνης Βοηθοί: Γκόγκος, Μακρής.