Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τους Καλαρρύτες

Στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έφτασαν το απόγευμα του Σαββάτου οι Καλαρρύτες, που κέρδισαν με σκορ 1-0 τα Δένδρα, για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Ρεντούμη, έπρεπε να φτάσει στο 85ο λεπτό για να σκοράρει, με τον Ρούμπο, που σημείωσε το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Κεραυνού Δένδρων, εύχονται στον αρχηγό της ομάδας, Κ. Τασιούλα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, ενώ στον τερματοφύλακα της ομάδας, Κυργιάκη, του οποίου η σύζυγος έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, του εύχονται να του ζήσει.

Καλαρρύτες (Κώστας Ρεντούμης): Βάγιας, Ντρέου (70’ Θεοδώρου), Μενάγιας, Μουστάκας, Ρούμπος, Κουλούρης, Κοταρέλας, Φασούλας, Μικερτζής (60’ Τζουβάρας), Δασκαλόπουλος (80’ Πιστάλης), Σακογιάννης.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Αργυρίου (60’ Παπαδημητρίου), Αγγέλης, Τασιούλας Κ. (40’ Ζιόγγος, λ.τ.), Σκριάπας, Γκάτης, Κουτσογιάννης (65’ Τασιούλας Χρ.), Βόραδας, Τσούτσος, Μπακού, Καλέσης.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Κοντοβασίλης, Κουμάρογλου.