Βαθμολογία

«Απέδρασε» με βαθμό στις καθυστερήσεις

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, «απέδρασε» η Ανθούπολη από την Βερδικούσια, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, απέναντι στην τοπική Προοδευτική, για την 7η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Λάρισας, είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό, με τον Βλησαρούλη, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν στο 72ο λεπτό, Νίκος Οικονόμου του Αθανασίου, άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Κώστα Μπακλαβά.

Στην συνέχεια, η Ανθούπολη πίεσε και τελικά κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, όταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού, ο Νίκου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημήτρη Δαούλα, διαμορφώνοντας το 1-1 και χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η Βερδικούσια, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 80ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ευθύμιος Κατίνας.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας Ευθ., Στατήρης, Μούμος, Θάνος, Κουμαντζέλης (80’ Μαντζαρής), Καρκατσέλας (85’ Κατίνας Σ-Η), Οικονόμου Ν. του Γ., Δαούλας Ευθ. (70’ Οικονόμου Ν. του Αθ.), Δήμκος, Μιχαλές.

Ανθούπολη (Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Παυλίδης, Νίκου, Αντωνόπουλος, Σελήνης (70’ Μίχος), Βλησαρούλης (75’ Αθανασίου), Κυπαρίσσης, Μαρβατάι, Μπάρκας, Σκορδίλης (60’ Αλβανός), Τσότσικας.