Βαθμολογία

Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, απέναντι στην νεανική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Τέας, βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Νικούλη, που τελείωσε υποδειγματικά την φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καλαμάτα και σημειώνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα, το Μακρυχώρι, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, με τους Νικούλη, Δαλαμπύρα και Διονύση Δάσσιο, ενώ ο Ηρακλής απείλησε κυρίως με τον Μπάμη και τον Μαυρομάτη, έχοντας και δοκάρι με τον Τσιάτα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Τίκος, Δάσσιος Ι., Δάσσιος Διον. (67’ Γκαραλιάκος), Πολύζος, Αργύρης, Παπαδημητρίου, Τέας (88’ Αποστόλου), Καλπίας, Δαλαμπύρας, Νικούλης (83’ Παυλόπουλος).

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Καλαμάτας, Λιάκος, Πότσης, Αρχοντής, Μπαλαμώτης, Μπάμης, Σάλα (80’ Κατσαρός), Φιλίππου, Παπαδάμος (46’ Μαυρομάτης), Λαβαντσιώτης (46’ Ντονούδης), Τσιάτας.

Διαιτητής: Κομισόπουλος Βοηθοί: Ευστρατίου, Μάνος.