Βαθμολογία

Συναρπαστικό παιχνίδι στους Αγίους Αναργύρους!

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο (21/11) στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων ο τοπικός Ατρόμητος με την Αναγέννηση Καλοχωρίου στο τελικό 2-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε θέαμα, αρκετές φάσεις, ένα δοκάρι στο 24’ για τους Αγίους Αναργύρους και τέσσερα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, είχαν την κατοχή και δημιουργούσαν επικίνδυνες στιγμές στην αντίπαλη εστία.

Στο 10’ ωραία έστρωσε ο Μακανίκας στον Ταρταμπούκα που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 18΄ο Σπυρόπουλους έβγαλε από πλάγια αριστερά στον Ταρταμπούκα και αυτός έστειλε το σουτ σύριζα από την εστία. Στο 23’ ο Βιλανάκης Μ. έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 50’ ο Ταρταμπούκας πήρε την μπάλα από πλάγια αριστερά, έκανε το σουτ που κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε σε κόρνερ. Η ομάδα του Καλοχωρίου συνέχισε να πιέζει και έτσι στο 52’ έγινε ωραία κάθετη μπαλιά από τον Ταρταμπούκα πήρε ο Μπούνα και με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 67’ άρχισε να μπαίνει δυναμικά ο Ατρόμητος, ο Τσιφλίζογλου εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά πήρε ο Κουσιάς, ωραία απόκρουσε σε κόρνερ από τον Μαρδάνη. Ένα λεπτό μετά ο Τσιφλίζογλου εκτέλεσε το κόρνερ, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο αμυντικός, πριν προλάβει ο Μπακαρτζής να κάνει το σουτ.

Στο 75’ ο Βιλανάκης εκτέλεσε το φάουλ, ασταθή απόκρουση από τον Μαρδάνη, το ριμπάουντ πήρε ο Μπακαρτζής και έκανε το 1-1. Ένα λεπτό μετά ο Ταρταμπούκας άδειασε την άμυνα έκανε το σουτ δυνατό – συρτό και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 85’ ωραία εκτέλεσε το φάουλ ο Βιλανάκης Μ., ο Μπακαρτζής πρόλαβε τον Μαρδάνη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2. Στο 87’ όμορφα έβγαλε ο Σαλγκάμης στον Βιλανάκη Μ. και αυτός από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.  

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βιλανάκης Ι., Πλιάγκας, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Κουσιάς (90’ Γαδιτσάκης), Μπακαρτζής, Βιλανάκης Μ., Ρουμελιώτης (80’ Σαλγκάμης), Αντωνόπουλος (65’ Ευαγγέλου).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης, Μπούνα, Σαμαράς, Έξαρχος (46’ Νεστορίδης), Λουκανίκας (70 Φούντας), Σπυρόπουλος (85’ Ντούγκος), Βενέτης, Ταρταμπούκας, Μακανίκας, Μάρκου Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Καραγιάννης, Κοτούμπας.