Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή η Αμυγδαλέα

Ο Αετός Αμυγδαλέας φιλοξένησε τον Ηρακλή Χάλκης και κέρδισε με 2-1 αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν πρώτοι στο 21’ με τον Μόκα να νικάει τους αμυντικούς στον αέρα και να σκοράρει με μία άπιαστη κεφαλιά.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Χάλκη αφού από το 70’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τιμολάρι. Στο 83’ ο Μαυρουδής Γ. θα κάνει το 1-1 ενώ το τελικό 2-1 θα γίνει από τον Πίρε στο 89’.

Μάλιστα και οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 στο 90’ αφού αποβλήθηκε ο Σιούτας Δ.Γ. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν παράπονα για την διαιτησία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Μαυρουδής Αντ. (46’ Μαυρουδής Γ.), Παπακωστούλης, Καφές, Ταχτανίδης, Κυριάκος, Σιούτας Δ.Σ. (20’ Δάτσης), Πίρε, Σιούτας Δ.Γ., Τσιτουρτζής (90’ Ευαγγελούλης), Ανδρεανόπουλος.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τεμουλάρι,Ταμήτρος, Βογιατζής, Τινούλης, Ραπτοτάσιος, Τσιαταβίτης (86’ Τεπάστας), Μόκας, Λιτέρης (60’ Τραμπάκουλας), Σικαλιάς (70’ Κατσιάνας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκανάτσιου, Χατζηλιώντας.

Βασίλης Παπαχατζής