Βαθμολογία

Ο Τανάγιας έδωσε την νίκη στην Ροδιά

Ο Ροδιακός φιλοξένησε την γειτονική Ακαδημία Τυρνάβου και την νίκησε με 3-2. Έτσι την ανάγκασε στην πρώτη της φετινή ήττα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τανάγιας αφού σκόραρε δύο γκολ και είχε μια ασίστ.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αλλά ήταν αυτοί που δέχτηκαν πρώτοι γκολ. Στο 8’ ο Τανάγιας με σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-0. Η Ακαδημία απείλησε με ένα φάουλ του Μπάκου Γ. αλλά ο Κούρτης θα διώξει σε κόρνερ δύσκολα.

Στην επανάληψη και με το καλημέρα ο Τανάγιας θα κάνει με κοντινό πλασε το 2-0 στο 48’. Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με την κεφαλιά του Κατσαβού σε 2-1. Στο 71’ ο Τανάγιας θα δώσει πάσα στον Τόρη και αυτός σε κενή εστία θα κάνει το 3-1. Το τελικό 3-2 θα το κάνει ο Γαλάρας με πλασέ στην πρώτη του επαφή στο 87’.

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Κούρτης, Τσέτσιλας, Κουσιάνας (42’ λ.τ Κάζο), Μπαλκούρας, Γεροστέριος, Γκαμπέτας, Τόρης (73’ Ρόκκα), Τανάγιας, Κακαβίτσης (86’ Πατρίκο), Τζόγκας, Γάλλος.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Αθανασούλης, Μπάκος Κ. (80’ Γαλάρας), Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Τσίτσα, Στάμου, Παπαχατζής (70’ Μούργκας), Φουρκιώτης, Κατσαβός (70’ Μεζίνι), Μπάκος Γ., Λόζος.

Διαιτητής: Γκαραβέλης. Βοηθοί: Μπάρκας, Τσιμούτρος.