Βαθμολογία

Ποινή σοκ σε παίκτη του Αχέροντα Καναλακίου (Video)

Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι στοίχισε στον Γιάννη Μυρτάι η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο εκτός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Τύρναβο (0-0).

Ο ποδοσφαιριστής του Αχέροντα Καναλακίου τιμωρήθηκε συγκεκριμένα με ποινή αποκλεισμού 19 αγωνιστικών και παράλληλα με χρηματικό πρόστιμο ύψους 213 ευρώ. Επίσης, με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Θωμάς Παππάς και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 62,50 ευρώ, ενώ με μια αγωνιστική ο Κέβιν Κουμπής. Τέλος και σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. β,γ iii του Πειθαρχικού Κώδικα επιβλήθηκε χρηματική ποινή 300€ στο σωματείο Αχέρων Καναλακίου.

Στο βίντεο στη δεξιά στήλη μπορείτε να δείτε μετά το 53ο λεπτό φάσεις από το παιχνίδι με τον Τύρναβο, αλλά και τι ακριβώς συνέβη στην αποσβολή του Μυρτάι.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στην ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κυριακάτικο (22/11) παιχνίδι στο Καναλάκι με αντίπαλο τον Φωκικό. Ο προπονητής Νίκος Βέκιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κεϊτά, Τζίμα Ι., Θεοδωράκη, και στους τιμωρημένους Κουμπή, Μυρτάι, Παππά. Από την άλλη, επέστρεψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που εξέτισε την ποινή του.

">http://